fbpx

24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24 ΩΡΟ

365 μέρες το χρόνο

ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

11399

(Αστική Χρέωση)

24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24 ΩΡΟ

ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

11399

(Αστική Χρέωση)

11399

(Αστική Χρέωση)

Τεστ κορωνοϊού (COVID-19)

Κάνε τώρα το τεστ κορωνοϊού με την μέθοδο PCR μόνο με 70€.

Κάλεσε τώρα στο 11399 ή στο 2109570000 και κλείσε ραντεβού.

Άμεσα, γρήγορα και στο χώρο σου.

Αναλαμβάνουμε την λήψη ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος στο χώρο σας και κατόπιν το αποστέλλουμε σε συνεργαζόμενο με την εταιρεία μας εργαστήριο για την εξέταση του SARS COV 2 με την μέθοδο της μοριακής ανάλυσης. Η ανάλυση του δείγματος γίνεται γρήγορα και ο ασθενής λαμβάνει το αποτέλεσμα εντός 3-5 ωρών από την λήψη του δείγματος.

Το τεστ κορωνοϊού γίνεται με την μέθοδο της μοριακής ανάλυσης , λαμβάνοντας  μέσω ειδικών στυλεών  ρινοφαρυγγικό επίχρισμα και έπειτα μεταφέρονται με ειδικά οχήματα στα συνεργαζόμενα εξειδικευμένα εργαστήρια. η PCR  πραγματικού χρόνου (Real Time PCR) και αυτή τη στιγμή αποτελεί την πιο αξιόπιστη μέθοδο για το έλεγχο ενεργού λοίμωξης από SARS CoV-2, η μοριακή μέθοδος μπορεί να είναι αρνητική σε πολύ αρχικά στάδια της νόσου, καθώς και σε  κάποιους ασθενείς, στους οποίους ο ιός μπορεί να εξαφανιστεί από το ανώτερο αναπνευστικό σύστημα μετά την έβδομη μέρα, αλλά να συνεχίσει να υπάρχει στους πνεύμονες . Η μέθοδος της μοριακής εξέτασης καθίσταται αναγκαία σε περιπτώσεις που ο ασθενής πρόκειται να υποβληθεί σε κάποια εγχείρηση ή την νοσηλεία του σε κάποιο ιδιωτικό νοσοκομείο καθώς και σε οίκους ευγηρίας για τους ηλικιωμένους. Κάνοντας λοιπόν την εξέταση ο ασθενής γίνεται αποδεκτός σε νοσηλευτικά ιδρύματα και νοσοκομεία αν είναι ελεύθερος κορωνοιού, μέσω της  γραπτής πιστοποίησης του συνεργαζομένου με την εταιρεία μας εργαστηρίου. Επιπλέον, μπορούμε να αναλάβουμε μεγάλο όγκο περιστατικών για το τεστ του κορονοϊού (370-400 δείγματα ημερησίως ), διαθεσιμότητα η οποία μπορεί να εξυπηρετήσει εργατικό δυναμικό εταιρειών αλλά και επιχειρήσεων για την εύρυθμη λειτουργία τους, καθώς και για την υγεία των υπαλλήλων.

Το κόστος της εξέτασης  (PCR) ορίζεται στα 70€. -Κόστος δειγματοληψίας 20€

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα της εξέτασης των αντισωμάτων με την λήψη αίματος , των οποίων το αποτέλεσμα βγαίνει εντός 15 λεπτών ( γνωστά και ως Rapid Tests). Το τεστ SARS-CoV2 (COVID-19) IgG/IgM είναι ένα ταχύ χρωματογραφικό ανοσολογικό τεστ για την ποιοτική ανίχνευση των αντισωμάτων IgG/IgM, σε δείγμα τριχοειδικού αίματος. Η ανίχνευση ειδικών αντισωμάτων IgG και IgM του SARS-COV-2 αποτελεί ιδανικό συμπλήρωμα στις μοριακές τεχνικές ανίχνευσης  . Σύμφωνα με την 7η Έκδοση του «COVID-19 Diagnosis and Treatment Plan» που δημοσιεύτηκε στην Κίνα, οι ορολογικές μέθοδοι για την ανίχνευση ειδικών αντισωμάτων IgG και IgM του ιού 2019-nCoV έγιναν πλήρως αποδεκτές.  Το αντίσωμα IgM μπορεί να ανιχνευτεί την 5η μέρα μετά την μόλυνση ή την 3η μετά την έναρξη των συμπτωμάτων με ταχείες μεθόδους, γεγονός ιδιαίτερα βοηθητικό για περαιτέρω διάγνωση.  Ο βασικός λόγος για τον οποίο δοκιμές ανίχνευσης αντισωμάτων του SARS-COV-2 έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον είναι ότι σε ορισμένες περιπτώσεις ο ιός μπορεί να έχει προσβάλει το κατώτερο αναπνευστικό σύστημα. Αντίστοιχες μοριακές δοκιμές χρησιμοποιούν ρινοφαρυγγικά δείγματα (άνω αναπνευστικό), το οποίο έχει σαν πιθανό αποτέλεσμα ιικά αντιγόνα να μην βρίσκονται εντός αυτού και να καταλήγουμε σε ψευδώς αρνητικό αποτέλεσμα. Για τον λόγο αυτό απαιτούνται και οι δύο τεχνικές ανίχνευσης (ταχείες μέθοδοι και μοριακή διάγνωση) για την ασφαλέστερη διάγνωση της νόσου COVID-19.

Το κόστος της εξέτασης των αντισωμάτων (IgG/IgM ) με την λήψη αίματος είναι στα 60€.